AQuator Water Ionisator

 449,00

AQUATOR Alkaline Water Ionisator – DE GOEDKOOPSTE!

De Aquator Water Ionisator is een kleine, maar krachtige ionizer. Vanwege de innovatieve technologieën maak je in een handomdraai heerlijk alkaline water. Uiteraard maakt dit apparaat ook sterk alkaline, acide water en/ of sterk acide water.

Op voorraad

Beschrijving

AQuator® Water Ionisator

De Aquator® Water Ionisator is een kleine, maar krachtige ionizer. Vanwege de innovatieve technologieën maak je in een handomdraai heerlijk alkaline water. Vanzelfsprekend maakt dit apparaat ook sterk alkaline, acide water en/ of sterk acide water.

Deze goed geprijsde water ionisator is een topper met grote prestaties!

Het ionisatieproces duurt gemiddeld zo’n 10 minuten. Na het ioniseren is het kraanwater verandert in gezond basisch drinkwater met een aangepaste structuur.

Niet alleen de pH-waarde van 9,2 – 9,5 pH maakt dit geïoniseerde water perfect om te drinken, maar de ORP-waarde daalt ook naar -400 tot -500 mV . Hierdoor is dit water ook een zeer sterke anti-oxidant!

De aQuator is een bijzonder handig apparaat voor diegenen die tijd willen besparen. Je hoeft er alleen maar water in te gieten en de tijd in te stellen. Deze ionisator wordt bediend met vier bedieningstoetsen op de bovenkant van het apparaat.
Je kiest de gewenste water ionisatie tijd en drukt op de START-knop. Na de ingestelde tijd geeft het apparaat een hoorbaar alarm en is er circa 0,8 liter geïoniseerd alkalisch water en 0,7 liter geïoniseerd zuur water.

De aQuator is compact, veilig, economisch en betrouwbaar en verkrijgbaar in 2 modellen, te weten:

  1. AQuator® Water Ionisator Classic
  2. AQuator® Water Ionisator Silver*

* De aQuator® Silver heeft een dubbele werking en is daarmee de luxe variant op de aQuator® Classic. Naast alkalisch drinkwater (na ionisatie) levert dit model namelijk ook zilverionen. Deze zilverionen zijn uiteraard onschadelijk voor consumptie en hebben een antibacteriële werking. Colloïdaal Zilver / Zilverwater is smaak- en geurloos.

 

Extra informatie

Merk

Soort electrolyse

Electrisch

Garantie

Gebruik

Inbouw of opbouw

Aanschafconditie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “AQuator Water Ionisator” te beoordelen