Over AlkalineWater.nl

AlkalineWater.nl en AlkalineWater.be zijn inmiddels 20 jaar actieve websites en is een internationaal opererend bedrijf. Wij genieten de reputatie van Europa’s eerste verkooppunt en groothandelaar in Geïoniseerd Alkaline Water Ionisatoren.

Het merendeel van ons personeel is in het waterbedrijf sinds 1987. Duizenden klanten in vele landen vertrouwen vanwege onze uitstekende service, hoge kwaliteit en goede prijs-prestatieverhouding.

Een van de redenen dat we zo’n hoge klanttevredenheid bereikt hebben, is door ervoor te zorgen dat wij altijd telefonisch bereikbaar zijn en de machines die wij leveren altijd afstellen op jouw behoefte. We zijn alert op de kwaliteit van jouw drinkwater, en kunnen jou helpen met filters voor speciale verontreinigingen als die nodig blijken te zijn. Wij zorgen ervoor dat jij de best mogelijk oplossing krijgt.

Toen we ons voor het eerst bewust werden van de voordelen van water ionisatie en geïoniseerd alkaline water, heeft ons onderzoek ons overtuigd van de waarde van deze alkaline water ionisatoren. En nu, nu zijn we gepassioneerd! Wij zijn ervan overtuigd dat er geen beter water beschikbaar is.

Onze missie is om jou zo goed en eerlijk mogelijk in te lichten, jou zo goed mogelijk te helpen tegen een eerlijke prijs en een uitstekende nazorg.

Van ons zul je geen extravagante claims horen of lezen – die helaas wel vaak door concurrenten worden gedaan – en wij beloven dat onze communicatie met jou helder en eerlijk zal zijn.

Als nationale distributeurs van Emco-Tech (Jupiter) ionisatoren, LIFE Ionisatoren, Alkamedi Ionisatoren en Bawell Ionisatoren, hebben wij een groot gamma aan machines en kunnen wij merk-onafhankelijk een zo goed mogelijk advies en prijsstelling geven.

Alkalinewater.nl is 24 uur per dag, zeven dagen per week online beschikbaar. Je kunt ons 7 dagen in de week bellen op nummer +031 (0)186-612216 of ons bereiken via e-mail op info@alkalinewater.nl . Bel ons tussen 09:00-22:00 uur of e-mail ons 24 uur per dag.

Mocht je geïnteresseerd zijn in een bezoek aan onze showroom, dan graag even vooraf bellen, zodat wij jou op de juiste manier te woord kunnen staan.

Team Alkalinewater.nl