Acide Water

Acide Water

ACIDE WATER - ZUUR WATER

ACIDE water ook ZUUR water genoemd, is water met een zuurgraad (pH) onder de pH 7

Verdelen we ook weer onder in zwak acide of zuur en sterk acide water. Het zwak acide water heeft een pH-waarde tussen pH 7 en pH 5. Dit water gebruiken wij voor diverse zaken zoals het spoelen van de mond (verbetert de conditie van tandvlees) en bevordert een gezonde natuurlijke mondflora, hoewel je daarvoor ook zeker sterk acide water kunt gebruiken.

Veel ionisatoren komen in praktijk niet onder een pH-waarde van 5 omdat ons water (van goede kwaliteit is en vaak al een redelijk hoge pH-waarde van zichzelf heeft waardoor bij ionisatie makkelijker hogere dan lagere waarden kunnen worden behaald.

Kangen lost dit probleem bij voorabeeld op door een natriumoplossing toe te voegen bij opvraag van sterk zuur water, zodat het lijkt dat hun machines krachtiger zijn dan andere. Voegen zij de natriumoplossing niet toe, dan behalen zij ook de lagere zuurgraadwaarden niet!

Een andere aanwending van dit water is de verzorging van de huid, het haar. Ook wordt het acide water gebruikt voor het bewateren van planten en bloemen. Snijbloemen worden in zuur water gezet, omdat dit de levensduur van de snijbloemen verlengt

 

 

[nextend_social_login_register_flow]

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Alkaline-Water-Helpdesk