Chanson Miracle Max Royal

Chanson Miracle Max Royale Water Ionisator is een revolutionaire water ionisator die gebruik maakt van een geavanceerde technologie om water te ioniseren en te mineraliseren. Het is ontworpen om het water te zuiveren, te mineraliseren en te ioniseren, waardoor het gezonder en lekkerder wordt. Het is een krachtige en betrouwbare machine die een uitstekende prestatie levert.

Chanson Miracle Max Royale Water Ionisator van Chanson: Gezond Water voor jouw Gezondheid

De Chanson Miracle Max Royale Water Ionisator is een revolutionaire waterzuiveringsmachine die gebruik maakt van de nieuwste technologie om uw water te zuiveren. Het is een krachtige en betrouwbare waterzuiveringsmachine die uw water zuivert en verrijkt met mineralen.

De Chanson Miracle Max Royale Water Ionisator is ontworpen om uw water te zuiveren en te verrijken met mineralen. Het is een krachtige machine die gebruik maakt van een geavanceerde elektrolyse technologie om uw water te zuiveren. Deze technologie verwijdert onzuiverheden zoals chloor, kalk, zware metalen, pesticiden, herbiciden, micro-organismen en andere schadelijke stoffen uit uw water.

De Chanson Miracle Max Royale Water Ionisator is ook uitgerust met een geavanceerde filtertechnologie die uw water verrijkt met mineralen. Deze mineralen zijn essentieel voor een goede gezondheid en helpen bij het behoud van een goede balans in het lichaam.

De Chanson Miracle Max Royale Water Ionisator is eenvoudig te installeren en te gebruiken. Het is een energiezuinige machine die weinig onderhoud vereist. Het is ook een veilige machine die voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen.

Kortom, de Chanson Miracle Max Royale Water Ionisator is een revolutionaire waterzuiveringsmachine die uw water zuivert en verrijkt met mineralen. Het is een krachtige, betrouwbare en energiezuinige machine die uw water zuivert en verrijkt met mineralen.

Inbouw of opbouw:
Merk:
Soort electrolyse: Electrisch
Aantal platen:
Download: A, B
Artikelnummer: AW_37162

Retourbeleid

Vanwege hygiënische redenen kunnen wij bepaalde producten niet retour nemen en verkopen.

 • Ongeopende filters in seal (zie productfoto’s) mogen retour. Geopende filters kunnen niet teruggestuurd worden. Vanwege hygiënische redenen mogen wij deze niet retour nemen en weder verkopen. T.a.v. dit onderdeel zullen wij 100% van de aanschafprijs van een los filter in rekening brengen.
 • Het product (nadat deze al in gebruik is genomen) retourneren is mogelijk, echter behouden wij ons het recht voor om geen of gedeeltelijke restitutie (maximaal 50% van de aanschafprijs) te verlenen.

Disclaimer

De door de fabrikant vermelde pH en ORP-resultaten zijn afkomstig van testen in laboratoria met geconditioneerde omstandigheden. De resultaten kunnen/zullen derhalve afwijken van de door de fabrikanten en door ons overgenomen waarden. pH en ORP is sterk afhankelijk van de kwaliteiten van het te gebruiken water:

 • Zo kan de startwaarde van het pH sterk afwijken.
 • Het filter (bij mineralen ionisatie) is verouderd.
 • De temperatuur van het water is daarnaast nooit ideaal. Hoe lager de temperatuur, hoe hoger het zuurstofgehalte van dat water. Aangezien water uit onze kranen nooit een waarde heeft van rond de 2 graden Celsius, is de hoeveelheid zuurstof in het water nooit optimaal, dus is het ORP ook nooit optimaal. Het water heeft afhankelijk van zijn temperatuur een maximaal bergend vermogen van 14mg. per liter. Als het water uit uw kraan zo’n 12 graden Celsius is, kan het dus veel minder zuurstof herbergen dan bij de eerder genoemde 2 graden Celsius.
 • De minerale inhoud en de verhoudingen van de diverse mineralen tot elkaar kunnen sterk verschillen. Zonder mineralen of andere aanwezige materie kan er niet worden geïoniseerd, omdat water zelf zeer slecht geleidt.
 • Hoeveel liter water per minuut is de waterflow? Bij ionisatie geldt in principe de vuistregel van: “Hoe langzamer, hoe beter!

  Andere producten

  Chanson Miracle Max Royal
   2.650,00  2.499,00 Incl BTW