Chanson Miracle Max Royal

 2.650,00 Incl BTW

Chanson Miracle Max Royale Water Ionisator is een revolutionaire water ionisator die gebruik maakt van een geavanceerde technologie om water te ioniseren en te mineraliseren. Het is ontworpen om het water te zuiveren, te mineraliseren en te ioniseren, waardoor het gezonder en lekkerder wordt. Het is een krachtige en betrouwbare machine die een uitstekende prestatie levert.

Beschrijving

Chanson Miracle Max Royale Water Ionisator van Chanson: Gezond Water voor jouw Gezondheid

De Chanson Miracle Max Royale Water Ionisator is een revolutionaire waterzuiveringsmachine die gebruik maakt van de nieuwste technologie om uw water te zuiveren. Het is een krachtige en betrouwbare waterzuiveringsmachine die uw water zuivert en verrijkt met mineralen.

De Chanson Miracle Max Royale Water Ionisator is ontworpen om uw water te zuiveren en te verrijken met mineralen. Het is een krachtige machine die gebruik maakt van een geavanceerde elektrolyse technologie om uw water te zuiveren. Deze technologie verwijdert onzuiverheden zoals chloor, kalk, zware metalen, pesticiden, herbiciden, micro-organismen en andere schadelijke stoffen uit uw water.

De Chanson Miracle Max Royale Water Ionisator is ook uitgerust met een geavanceerde filtertechnologie die uw water verrijkt met mineralen. Deze mineralen zijn essentieel voor een goede gezondheid en helpen bij het behoud van een goede balans in het lichaam.

De Chanson Miracle Max Royale Water Ionisator is eenvoudig te installeren en te gebruiken. Het is een energiezuinige machine die weinig onderhoud vereist. Het is ook een veilige machine die voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen.

Kortom, de Chanson Miracle Max Royale Water Ionisator is een revolutionaire waterzuiveringsmachine die uw water zuivert en verrijkt met mineralen. Het is een krachtige, betrouwbare en energiezuinige machine die uw water zuivert en verrijkt met mineralen.

Extra informatie

Fabrieksgarantie

Inbouw of opbouw

Merk

Gebruik

Soort electrolyse

Electrisch

Aantal platen

Download

A, B