“Ervaar het Mirakel van de MIRACLE MAX Royale Keukenkraan”

Chanson MIRACLE MAX Royale kraan kopen

Veilig bestellen & betalen

De MIRACLE MAX Royale keukenkraan is een revolutionaire innovatie in de wereld van keukenkranen. Met een modern design en een stijlvolle afwerking, is deze kraan een echte blikvanger in elke keuken. De kraan is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en is voorzien van een keramische kogelkraan die een levenslange lekdichtheid garandeert.

De MIRACLE MAX Royale keukenkraan heeft een unieke, geïntegreerde waterbesparende technologie die helpt om water te besparen zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties. De kraan heeft ook een geïntegreerde temperatuurregelaar die de temperatuur van het water automatisch regelt.

De MIRACLE MAX Royale keukenkraan biedt een uitstekende waarde voor uw geld. Het is een duurzame, betrouwbare en stijlvolle kraan die uw keuken een luxueuze uitstraling geeft. Met deze kraan kunt u genieten van een comfortabele, veilige en milieuvriendelijke keukenervaring.

Handig om gelijk mee te bestellen.

Misschien heb je interesse in een ander product of betere deal.

Merk:
Kleur:
Patroon: Chroom
Materiaal: Roestvrij staal
Fabrieksgarantie:
Garantie: Carry In 1 jaar
BPA Vrij: NVT
Breekbaar: JA
Hittebestendig: NEE
Vaatwasser veilig: NVT
Artikelnummer: AW_22359

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Alleen beoordelingen in het Nederlands (0) laten zien

Wees de eerste om ““Ervaar het Mirakel van de MIRACLE MAX Royale Keukenkraan”” te beoordelen

Retourbeleid

Vanwege hygiënische redenen kunnen wij bepaalde producten niet retour nemen en verkopen.

 • Ongeopende filters in seal (zie productfoto’s) mogen retour. Geopende filters kunnen niet teruggestuurd worden. Vanwege hygiënische redenen mogen wij deze niet retour nemen en weder verkopen. T.a.v. dit onderdeel zullen wij 100% van de aanschafprijs van een los filter in rekening brengen.
 • Het product (nadat deze al in gebruik is genomen) retourneren is mogelijk, echter behouden wij ons het recht voor om geen of gedeeltelijke restitutie (maximaal 50% van de aanschafprijs) te verlenen.

Disclaimer

De door de fabrikant vermelde pH en ORP-resultaten zijn afkomstig van testen in laboratoria met geconditioneerde omstandigheden. De resultaten kunnen/zullen derhalve afwijken van de door de fabrikanten en door ons overgenomen waarden. pH en ORP is sterk afhankelijk van de kwaliteiten van het te gebruiken water:

 • Zo kan de startwaarde van het pH sterk afwijken.
 • Het filter (bij mineralen ionisatie) is verouderd.
 • De temperatuur van het water is daarnaast nooit ideaal. Hoe lager de temperatuur, hoe hoger het zuurstofgehalte van dat water. Aangezien water uit onze kranen nooit een waarde heeft van rond de 2 graden Celsius, is de hoeveelheid zuurstof in het water nooit optimaal, dus is het ORP ook nooit optimaal. Het water heeft afhankelijk van zijn temperatuur een maximaal bergend vermogen van 14mg. per liter. Als het water uit uw kraan zo’n 12 graden Celsius is, kan het dus veel minder zuurstof herbergen dan bij de eerder genoemde 2 graden Celsius.
 • De minerale inhoud en de verhoudingen van de diverse mineralen tot elkaar kunnen sterk verschillen. Zonder mineralen of andere aanwezige materie kan er niet worden geïoniseerd, omdat water zelf zeer slecht geleidt.
 • Hoeveel liter water per minuut is de waterflow? Bij ionisatie geldt in principe de vuistregel van: “Hoe langzamer, hoe beter!
0123456789

  Andere producten

  "Ervaar het Mirakel van de MIRACLE MAX Royale Keukenkraan"
   150,00 Incl BTW