Alkaline Water Kannen

De AlkaKannen zijn een geweldig product om heerlijk gefiltert en alkaline/ alkalisch/ basisch water te maken. Een echte must have voor thuis en op werk!

Over de Alkakan – Alkaline Kan – Alkaline Waterkan

Inmiddels hebben wij duizenden alkaline water kannen verkocht. Dit is echt een must have voor thuis, op werk of ideaal om mee te nemen op reis. Deze waterfilter kan is anders dan de standaard waterfilter kannen, zoals Brita, Bobble. Zoals hierboven aangegeven zijn de AlkaKannen een geweldig product om water te filteren en deze kannen maken ook:

  • alkaline water
  • alkalisch water
  • basisch water

Een echte must have voor thuis, op werk en ideaal om mee te nemen op reis. Deze Water Kan is natuurlijk anders dan de standaard waterfilter kannen, zoals Brita, Bobble. De alkaline waterkan filtert uiteraard het kraanwater op oa smaak- en geurverstorende elementen/ stoffen en reduceert metalen zoals lood en koper.

MAAR de AlkaKan doet meer! Tijdens het filtratieproces worden er ook mineralen aan het water toegevoegd, waardoor de pH-waarde (zuurtegraad) toeneemt en het ORP (Oxidatie Reductie Potentieel) daalt.

De AlkaKan verandert kraanwater in heerlijk vers gefilterd, alkalisch/ basisch (geïoniseerd) water met een betere hydratatie door de verhoogde pH-waarde en de anti-oxidanten werking vanwege het verlaagde ORP.

Vergeet niet om naar de combideals te kijken!

FILTERS

COMBIDEAL OP ONZE ALKALINE WATERKAN

Combineer en bespaar! Koop nu een alkakan in combinatie met extra filterpatronen en ontvang tot wel 25% extra korting!